Selecteer een pagina

Een kapotte computer, misschien wel het meest vervelende wat u kan overkomen. Tegenwoordig zijn we zeer afhankelijk van deze elektronische apparaten. computer reparatie helpt u graag om uw computer weer als nieuw te maken.

 

Wij hebben zeer veel ervaring met computer reparatie. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van de harde schijf, vervangen van de koelpasta en het oplossen van onbekende problemen. Wanneer de computer naar computer reparatie wordt gebracht zorgen wij ervoor dat uw computer weer zo goed als nieuw is. In sommige gevallen kan het zijn dat de werkzaamheden die door computer reparatie zijn verricht niet naar wens zijn. Dan gaan we samen kijken naar een oplossing voor het aanhoudende probleem.

 

Voor computers van Apple maken wij gebruik van een andere methode. Hier vraagt computer reparatie een gespecialiseerd bedrijf om de Apple computer of laptop te maken. Omdat Apple nauwkeurig haar reparateurs kiest, indien wij het uitvoeren zal de garantie van Apple vervallen en dat betekend dat u uw laptop niet meer terug kan sturen wanneer er een fabrieksfout is.

 

Als uw computer kapot is wilt u natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk op gelost is. Als u nog vragen heeft kunt u ons altijd opbellen. Wij zijn elke dag van 8:30 tot 18:00 geopend. Dan kunt u een afspraak met ons maken.